Afkickklinieken in Rotterdam

Vind hier alle afkickklinieken in Rotterdam en omgeving.

Afkickkliniek Rotterdam

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een afkickkliniek in Rotterdam voor jezelf of voor één van je naasten.

In de regio Rotterdam zijn er voldoende mogelijkheden voor hulpverlening. Van professionele hulpinstellingen tot zelfhulpgroepen.

Drugsgebruik
De cijfers voor drugsgebruik zijn in Nederland erg hoog vergeleken met omringende landen. Met name in de steden is het drugsgebruik zorgelijk te noemen.

Alhoewel in Rotterdam ook soft- en harddrugs wordt gebruikt, behoort Rotterdam niet tot de grootgebruikers qua steden in ons land. Dit is weggelegd voor steden als Amsterdam, Utrecht en Eindhoven blijkt uit cijfers van het EU-drugsagentschap (Emcdda).

Ook qua alcoholgebruik behoort Rotterdam niet tot de gebieden in Nederland waar het meeste gedronken wordt. Maar de cijfers geven een algemeen beeld. Jij kan wel zeker verslaafd zijn. Twijfel je of weet je het zeker? Hieronder een overzicht van klinieken in Rotterdam en omgeving.

Alle afkickklinieken in regio Rotterdam

Heb jij of iemand in je omgeving een probleem met gokken, drugs, alcohol, eten, seks of een ander verslavingsgevoelig probleem? De eerste stap op weg naar herstel is het erkennen van je probleem.

Hieronder vind je contactgegevens van diverse afkickklinieken in Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ze op en laat je adviseren.

Bij veel instellingen bestaat er ook de mogelijkheid om via email contact op te nemen. De afkickklinieken in Rotterdam staan je graag te woord en bieden verschillende soorten behandelingsmethodes aan om je van je problemen af te helpen.

Uitgelicht: Afkickkliniek in Rotterdam


Binnenkort zetten we hier een afkickkliniek in Rotterdam in de spotlight.

Nog geen reacties

      Doe mee met de discussie en plaats een reactie