Afkickkliniek Airschot

Afkickkliniek Airschot

Worstel jij met een verslaving, zoek je daarvoor hulp, en woon je in of in de buurt van Oirschot? Dan zijn er verschillende opties, de ene wellicht beter dan de ander.

Welke optie het ‘beste’ is, hangt af van jouw persoonlijke situatie.

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Lees dan gauw verder; Afkickkliniekwijzer zet de verschillende opties voor je op een rijtje.


Een behandeling in een afkickkliniek in Oirschot

De kans is groot dat je een afkickkliniek in Oirschot zoekt als jij ook in deze stad woont. Een goed voorbeeld van een afkickkliniek in Oirschot is Rodersana. Wil je weten of er andere klinieken zijn in omgeving Oirschot en welke dat zijn, bekijk dan ons overzicht of bel ons op voor meer informatie.

Als jij in Oirschot woont of in een stad in de buurt, zoals Best of Eindhoven, en je op zoek bent naar verslavingshulp, dan kun je zowel ambulant geholpen worden als intramuraal. Bij ambulante behandeling zul je thuis ontwennen en is het de bedoeling dat je af en toe een kliniek bezoekt voor therapie. Daarbij is het wel zo handig om een instelling te kiezen die niet te ver bij jou vandaan ligt, zodat je niet veel tijd en geld kwijt bent met heen en weer reizen.

Bij een intramurale behandeling word je opgenomen en zul je jouw behandeling volledig in de kliniek volgen.

Welke soort behandeling het beste werkt, verschilt van persoon tot persoon. Het hangt af van het type verslaving, de ernst, en de persoonlijke situatie van het individu.

Neem contact met ons op als je graag meer advies ontvangt over de verschillende mogelijkheden. Afkickkliniekwijzer zal jou helpen met het uitzoeken van de beste methode.


Een behandeling buiten Oirschot (in Nederland of buitenland)

Vind jij het niet erg om wat verder te reizen voor een behandeling? Dan heb je meteen meer mogelijkheden, want Nederland kent diverse afkickklinieken. Echter kunnen de wachtlijsten soms langer zijn dan je denkt. Het is daarom soms beter om te kiezen voor een behandeling in een afkickkliniek in het buitenland. Daar kun je vaak meteen terecht.

Er zijn zorgverzekeringen die behandelingen in het buitenland vergoeden. Als je graag wil weten of jouw verzekering dat ook doet, kun je dat bij ons navragen. Afkickkliniekwijzer helpt jou bij het kiezen van de beste behandelmethode, passend bij jouw problematiek.


Een behandeling online

Je hebt ook nog de keuze om een behandeling online te volgen. Er zijn behandelingen die volledig online gaan, maar ook behandelingen die slechts voor een deel online worden gevolgd.

Online therapie kan een prima oplossing zijn als er geen kliniek bij jou in de buurt is en je een beetje op je geld moet letten.


Trek aan de bel

Je weet nu dat er verschillende behandelmethoden zijn, maar welke past nu het beste bij jou? Bel ons gerust op om advies in te winnen over de meest geschikte methode. Of je nu een behandeling in Oirschot zoekt of erbuiten, Afkickkliniekwijzer zal je zo goed mogelijk assisteren.

Trek op tijd aan de bel en zoek hulp. Ook jij verdient een gezond en gelukkig leven zonder verslavingen.

bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00