Afkickkliniek Dordrecht

Afkickkliniek Dordrecht

Kamp jij met een verslaving en zoek je een afkickkliniek in Dordrecht? Je hebt dan diverse mogelijkheden. Welke behandelmethode het beste is, hangt helemaal af van je situatie.

Om je op weg te helpen, heeft Afkickkliniekwijzer een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hieronder.


Afkickkliniek in Dordrecht

In Dordrecht zul je een aantal afkickklinieken vinden. Zo is er bijvoorbeeld Antes of Youz Verslavingszorg. Als je dus een afkickkliniek in of in de buurt van Dordrecht zoekt, kun je voor een van deze klinieken kiezen. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden, dan kun je ons overzicht bekijken of anders ons bellen voor meer informatie.

Woon jij in Dordrecht, of misschien in een van de steden in de buurt – zoals Zwijndrecht of Papendrecht – en zoek je hulp voor je verslaving? Dan heb je de volgende opties: ofwel thuis behandeld worden (ambulant) of in een kliniek ontwennen (intramuraal). Niet iedereen hoeft namelijk opgenomen te worden in een kliniek. Vind je het prettig om thuis behandeld te worden, zoek dan een instelling bij jou in de buurt. Dat kan je wat tijd en geld besparen op transport.

Welke behandelmethode voor jou het beste werkt, hangt af van jouw verslaving, de ernst ervan en hoe het verder gesteld staat met jouw persoonlijke situatie.

Wij van Afkickkliniekwijzer kunnen jou assisteren bij het vinden van een geschikte behandelmethode.


Een behandeling buiten dordrecht (binnen nederland of erbuiten)

Als jij niet perse iets dichtbij zoekt en reizen voor jou geen enkel punt is, dan heb je meteen meer keuze. Je kunt binnen Nederland blijven, maar het probleem is dat de wachtlijsten van diverse klinieken vaak lang zijn. In het geval je direct hulp zoekt, kan opname in een afkickkliniek in het buitenland misschien wel iets voor jou zijn.

Er zijn zorgverzekeraars die verslavingsbehandelingen in het buitenland dekken. Wil je eerst zeker weten dat jouw verzekering zulke behandelingen ook vergoed? Geef ons een belletje, we helpen je hier graag mee.


Een behandeling online

Je kunt er zelfs voor kiezen om een behandeling online te volgen. We begrijpen dat dit niet voor iedereen ideaal is, maar voor sommige mensen kan het wel degelijk werken. Er zijn volledig online behandelingen, maar ook behandelingen die slechts voor een deel online zijn.

Een online behandeling biedt uitkomst als er in jouw omgeving in Dordrecht weinig opties zijn, en je het liefst vanuit huis en op je eigen gemakje therapie wil volgen.

Lees hier meer over online therapie

bel Bel ons voor advies