Afkickkliniek Voorthuizen

Afkickkliniek Voorthuizen

Woon jij in of in de buurt van Voorthuizen en zoek je hulp voor jouw verslaving? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Welke optie het beste werkt, hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Afkickkliniekwijzer helpt jou graag met het vinden van een passende behandeling en heeft de verschillende opties voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hieronder.


Een behandeling in een afkickkliniek in Voorthuizen

Woon je in Voorthuizen, dan is het logisch dat je een afkickkliniek zoekt in deze regio. SolutionS is een voorbeeld van een bekende verslavingskliniek in Voorthuizen. Als je graag aanvullend advies ontvangt over afkickklinieken bij jou in de buurt, dan kun je ons altijd bellen. Ook kun je in ons overzicht kijken voor meer informatie over de verschillende klinieken in Nederland.

Zoek jij verslavingshulp in Voorthuizen of een stad in de buurt – zoals Barneveld of Nijkerk? Dan kun je kiezen uit een ambulante behandeling of een intramurale behandeling. Als je ambulant geholpen wil worden, betekent dit dat je thuis ontwent en zo nu en dan een kliniek bezoekt voor therapie. Het is dan wel zo verstandig om een instelling in de buurt te kiezen, zodat je niet al te ver hoeft te reizen.

Kies je echter voor een intramurale behandeling, dan word je opgenomen in een kliniek en word je daar volledig behandeld.

Voor de ene persoon werkt ambulante therapie het beste, de ander heeft meer baat bij een opname. Wat het meest geschikt is, hangt af van het type verslaving, de ernst ervan en de persoonlijke omstandigheden.

Afkickkliniekwijzer kan jou assisteren bij het vinden van de meest passende behandelmethode. Bel ons voor meer informatie.


Een behandeling buiten Voorthuizen (in Nederland of buitenland)

Als reizen voor jou geen enkel punt is, heb je al meteen meer mogelijkheden. Nederland telt diverse afkickklinieken. Het enige probleem is dat wachtlijsten soms erg lang kunnen zijn. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een behandeling te volgen in een afkickkliniek in het buitenland. Daar kun je vaak direct terecht.

Lijkt dat jou wel wat, maar weet je niet zeker of jouw verzekering zo’n behandeling buiten Nederland dekt? Ook hierover kunnen wij je adviseren.

Afkickkliniekwijzer helpt jou bij het kiezen van de meest geschikte behandelmethode, die past bij jouw wensen en problematiek.


Een behandeling online

Wist je dat je ook een behandeling online kunt volgen? Zo zijn er volledig online behandelingen, maar ook behandelingen die je voor een deel online doet.

Zo’n online behandeling werkt niet voor iedereen, maar er zijn mensen die het juist wel heel handig vinden. Vooral als er geen klinieken in de buurt zijn en je graag vanuit huis een behandeling volgt, kan dit een prima optie zijn.


Wacht niet langer en zoek hulp

Je weet nu welke verschillende behandelmethoden er zijn. Maar hoe weet je nu welke het beste bij jou past? Afkickkliniekwijzer kan jou helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook als je graag informatie wil over afkicken in het buitenland, kunnen wij jou daarbij assisteren.

Kom in actie en wacht niet langer. Hoe eerder je hulp zoekt, hoe groter de kans op een succesvol herstel.

bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00