AfkickkliniekWijzer

Hope Rehab Thailand

Welke kliniek is geschikt voor jou? Onze counsellors zitten voor je klaar. Bel 020 - 532 0030.

Hope Rehab Thailand

Samenvatting
Hope Rehab Thailand is een Engelstalige privekliniek en biedt een
succesvol 30 dagen programma voor mensen met verslavingsproblematiek. Let op: Hope Rehab is een privékliniek waarbij de behandeling niet wordt vergoed door de Nederlandse verzekeraars.

Specialisaties
Hope Rehab is gespecialiseerd in alcohol- en drugsverslaving, maar helpt ook mensen met gok- medicijnen- en/of seksverslavingen.

Behandelmethode
De vier belangrijkste pijlers: Cognitieve gedragstherapie, het Minnesota ’12 stappen naar herstel’ model, sport en mindfulness- en meditatietechnieken. Bij Hope Rehab wordt intensieve groepstherapie gecombineerd met meerdere 1 op 1 counseling sessies per week. Ook therapeutische massages en personal training zijn deel van het uitgebreide programma. Persoonlijke ontwikkeling en terugvalpreventie wordt veel aandacht aan besteed en er zijn Nederlandstalige therapeuten aanwezig.

Locatie
Hope Rehab heeft een prachtige locatie op een bosrijke berg met uitzicht over de Golf van Thailand. Het aangename klimaat gecombineerd met de luxe van een privékliniek zorgt ervoor dat onze cliënten zich volledig op de therapie kunnen richten. Alle cliënten hebben een eigen kamer met ensuite badkamer.

 

ANDERE KLINIEKEN
bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00