AfkickkliniekWijzer

PEGGY-SUE

Welke kliniek is geschikt voor jou? Onze counsellors zitten voor je klaar. Bel 020 - 532 0030.

PEGGY-SUE

Samenvatting
PEGGY-SUE bekend van RTL 4’s Verslaafd! En het SBS 6-programma Utopia, is een private organisatie voor hulp bij verslaving, verzorgt interventies en fungeert als intermediair voor alle beschikbare trajecten (ambulant en klinisch) op het gebied van doserings- en verslavingsproblemen.

Specialisaties
Hulp en begeleiding van mensen die vastlopen op het gebied van verslaving. Families van de verslaafde. Specialisatie: Vrouwen in verslaving.

Verslavingsgebieden: Alcohol, drugs, gamen, gokken, medicijnen, eetstoornissen en seksverslaving. Ook dubbele diagnose.

Behandelmethode
De behandelingen zijn gebaseerd op het 12-Stappen Model (Minnesota Model) in combinatie met zowel inzicht gevende en lichaamsgerichte therapie zoals cognitieve groepstherapie. Gebruikte methodes voor het voortraject: Counselling en Interventietechnieken.

Locaties
PEGGY-SUE werkt met klinieken in Nederland en in het buitenland, waaronder Zuid-Afrika, met na-behandelingen in Nederland. PEGGY-SUE werkt ook samen met meerdere Safe-houses zodat in geval er een veilige plek na een behandeling noodzakelijk is, er in veel gevallen een plek bemachtigd kan worden. De regie-behandelaar van een Safe house bepaalt altijd of er een passend aanbod is.
 

Neem contact op

  • Bezoek en intake gesprek: Op afspraak

  • Adresgegevens
  • PSF Verslavingszorg
  • Schipholpoort 60
  • 6de verdieping
  • 2034 MB Haarlem
ANDERE KLINIEKEN
bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00