AfkickkliniekWijzer

Siam Rehab Thailand

Welke kliniek is geschikt voor jou? Onze counsellors zitten voor je klaar. Bel 020 - 532 0030.

Siam Rehab Thailand

Samenvatting

Update oktober 2020: Siam rehab is op dit moment gesloten.


Siam Rehab is een privékliniek met 30 privé bungalows met badkamer en suite, gesitueerd in het noorden van Thailand. De kliniek is omringd door prachtige natuurreservaten waar de cliënt tot rust kan komen en kan starten aan het werken naar een leven zonder verslavingsproblemen. Bij Siam Rehab werken alleen maar (Nederlandse) ervaringsdeskundigen met een eigen verslavingsverleden en dit geeft de cliënt het gevoel van gelijkwaardigheid en erkenning. Siam Rehab is gesitueerd op een terrein van 8 hectare.

Specialisaties
Alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen en seksverslaving

Behandelmethode
De focus bij Siam ligt op het 12-Stappen Minnesota model in combinatie met cognitieve gedragstherapie (CBT). Daarnaast focust de kliniek op (verschillende) sportactiviteiten zoals Muay Thai training en heeft get een eigen 800 m2 gym, zwembad, basketbalveld, hardloop baan en crossfit area, gezond eten en mindfulness therapie zoals yoga en meditatie.

Locatie
Siam ziet Chiang Rai als perfecte locatie om te starten met herstel. Het ligt gelegen in het authentieke Noorden van Thailand. Omringd door ananasvelden, rijstvelden en in het midden van een natuurreservaat zijn de dagelijkse wandelingen een verademing. Behandeling buiten Nederland geeft innerlijke rust zodat volledig op herstel kan worden gericht, zonder de dagelijkse afleidingen en de triggers die in Nederland aanwezig kunnen zijn aan het begin van de behandeling.

Verzekering
Siam Rehab werkt samen met een grote Nederlandse verzekeraar. Daarnaast kunt u zich altijd aanmelden als privé-cliënt en vaak is opname mogelijk binnen 5 dagen na het eerste contact.

ANDERE KLINIEKEN
bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00