Neem contact op

Heb je vragen? Stuur gerust een bericht naar onze redactie.

Over Afkickkliniekwijzer.nl

De website AfkickkliniekWijzer.nl is een onafhankelijk platform met informatie over verslavingen en verslavingsklinieken. Wie op zoek is naar verslavingshulp is hier aan het juiste adres: De website biedt adequate voorlichting en een compleet overzicht van Nederlandse afkick- en behandelklinieken.

De artikelen zijn duidelijk en helder van opzet. De pagina’s zijn geschreven vanuit de hulpzoekende — en zijn derhalve niet institutioneel van aard. Afkickkliniekwijzer.nl geeft op toegankelijke wijze uitleg bij meest uiteenlopende verslavingen en biedt de gebruiker een handvat om een keus te maken uit de diverse (Nederlandse) klinieken die hulp bieden bij het afkicken.

AfkickkliniekWijzer is geheel onafhankelijk en derhalve niet gelieerd aan een overheidsinstantie of zorgverlener/verslavingskliniek.

Bereikbaarheid

AfkickkliniekWijzer.nl is gevestigd aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Je kunt ons eenvoudig bereiken per auto en openbaar vervoer. Voor een bezoek dient u eerst een afspraak te maken.

Stuur een bericht

Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor ons? Dan kun je ook een bericht sturen via onderstaand formulier.
Bent u een zorgaanbieder, en staat uw kliniek/behandelcentra niet in ons overzicht? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.

Reactieformulier

Naam

Emailadres

Onderwerp

Bericht

Beveiligingscode: captcha