Luxe afkickkliniek

Luxe afkickklinieken: anoniem en privé afkicken.

Ok.

Update april 2023

  1. In verband met corona zijn veel afkickklinieken in verschillende landen gesloten en lopen de wachttijden in Nederland hard op.
  2. Op dit moment is het wel mogelijk om snel opgenomen te worden in Zuid-Afrika in een luxe setting met veel privacy.

Bel nu
020 - 225 1205
(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 22:00
en in het weekend van 12:00 - 17:00)

Waarom een luxe afkickkliniek?

Het stigma dat vooral daklozen, werklozen en laagopgeleiden vatbaar zijn voor hardnekkige verslavingen of gedragsstoornissen is al lang achterhaald. Verslavingsproblematiek komt voor in alle lagen van de bevolking en selecteert niet op opleidingsniveau, sociale status of woonsituatie.

Ook binnen bevolkingsgroepen die door onze samenleving gezien worden als succesvol, liggen verleidingen en verslavingen op de loer. Het idee dat mensen met status, succes en geld, alles hebben wat ze zich zouden kunnen wensen en daarom niet naar drank, drugs, gamen of gokken grijpen, is een misvatting.

Ieder mens heeft soms behoefte aan een uitlaatklep, om af en toe te ontsnappen aan de realiteit van het dagelijkse leven. Verlies je je in dit soort gedrag of gebruik, dan kun je het risico lopen om een verslaving te ontwikkelen. Of je nou werkloos bent of enorm succesvol.

Naast de reguliere afkickklinieken, zijn er vandaag de dag ook privé afkickklinieken die zich specifiek richten op mensen uit de welgestelde lagen van de samenleving.

Deze luxe, high-end klinieken onderscheiden zich met mooie locaties in warme landen, uitgebreide voorzieningen zoals zwembaden en sportfaciliteiten, professionele chefs en maaltijden en de beste behandelaren en behandelmethodes. Mensen die tijdens een rehab periode een hoge standaard verwachten zijn bij deze klinieken aan het juiste adres.

DIRECT IEMAND AAN DE LIJN?

Bel voor advies

bel 020 - 532 0030
Ma-Vrij van 08:00 - 22:00
Weekend 12:00 - 17:00


Privé afkickkliniek in Thailand
Een voorbeeld van een luxe privé afkickkliniek: Diamond Rehab Thailand

Iedereen die in een hoogwaardige omgeving wil werken aan zijn of haar herstel en bereid is hier voor te betalen, kan terecht bij een high-end afkickkliniek. Heb je behoefte aan een rustige en mooie omgeving, zodat je even weg bent van het dagelijkse leven en echt kunt focussen op jezelf? Of zoek je een gespecialiseerde behandeling op maat, met individuele behandelingen en veel persoonlijke aandacht?

Voor jou is een luxe afkickkliniek een meer passende keuze dan een standaard kliniek, waar de behandeling doorgaans minder individueel is ingestoken en vaker in groepsverband plaatsvindt.

High-end afkickklinieken zijn vooral in trek bij mensen die hoog op de sociale ladder staan, zoals politici, bekende Nederlanders, CEO’s, influencers, artiesten en sporters. Functies en rollen waar vaak een bovengemiddelde hoeveelheid druk, stress en verantwoordelijkheid bij komen kijken.

Voor sommigen kunnen deze factoren een trigger zijn in het ontwikkelen van een verslaving.Anoniem afkicken voor bekende personen


Een verslaving is een zeer persoonlijke aangelegenheid. De achterliggende oorzaken van verslavend gedrag hebben vaak te maken met trauma’s of zeer persoonlijke angsten of onzekerheden. Daarnaast kunnen de gevolgen een enorme impact hebben op de familiesfeer, financiële situatie, of fysieke of mentale gezondheid. Voor mensen die in de bekendheid staan of een zichtbare rol in onze samenleving hebben, maakt dat stap nog groter om te erkennen er probleem is ontstaan waar professionele hulp bij nodig is.

Hoge bomen vangen veel wind. Het risico dat je verslaving, persoonlijke problemen en privéleven op straat komen te liggen, is wel het laatste waar je op zit te wachten. Een privé afkickkliniek biedt de mogelijkheid om anoniem behandeld te worden in een luxe setting, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw zeer persoonlijke situatie op straat komt te liggen. Sommige klinieken gaan zelfs zo ver dat ze met aparte liften werken, zodat je niemand anders tegen hoeft te komen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel met 020 - 225 1205 voor persoonlijk advies.

De behandelaren in dit type klinieken zijn praktisch altijd ervaren en gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met een publieke rol of functie.

Wat kun je verwachten van een privé afkickkliniek?

Afkickklinieken in het luxere segment zijn gespecialiseerd in het combineren van behandelingen tegen middelen- en gedragsverslavingen op het hoogste niveau, met voorzieningen die je normaal gesproken vind in 5-sterren hotels en resorts.

De kliniek biedt een veilige omgeving waar je volledig gefocust bezig bent met je herstel.

High-end afkickklinieken zijn vaak gevestigd in het buitenland, zoals < a href="/zuid-afrika/">Zuid-Afrika, Thailand en Portugal. Je vindt er faciliteiten als zwembaden, sportaccommodaties en ontspannings- en recreatie faciliteiten.

Gezonde en voedzame maaltijden worden bereid door professionele chefs en je wordt voorzien van een volledige turn-down en was-service. Ook vervoer van en naar een vliegveld wordt geregeld.

De afkickklinieken in dit hogere segment bieden doorgaans een multidisciplinaire aanpak. Experts op het gebied van verslaving, psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers en holistische en/of systeem therapeuten vormen samen een team die de verslavingsproblematiek vanuit verschillende invalshoeken bekijken en aanpakken.

Samen wordt een individueel behandel- en ontwikkelingsplan opgesteld wat nauwkeurig afgestemd is op jouw specifieke problematiek.

Individuele sessies met een psycholoog of psychiater, sport en beweging, lifestyle en carrière coaching, meditatie en mentale ontspanning vormen de basis voor de behandeling.

Afkicken is geen vakantie

Het is erg belangrijk om te onthouden wat het doel van een verblijf in een luxe afkickkliniek is. Laat de mooie omgeving, het (vaak) goede weer en de luxueuze faciliteiten je niet voor de gek houden: herstellen van een verslaving is hard werken en zeker geen vakantie.

Ook de aanwezigheid van een flink aantal professionele zorgverleners betekent niet dat zij het probleem voor je gaan oplossen. Een verblijf in een afkickkliniek is een uitdagende, emotionele en zware periode.

Als je de kans op herstel met beide handen aanpakt en de confrontatie met jezelf durft aan te gaan, is de kans groot dat je de mogelijkheid vindt om je leven een volledig nieuwe wending te geven.

Waarom kiezen voor een (luxe) afkickkliniek
Eén van de grootste voordelen van een behandeling in een afkickkliniek is dat je fysiek weg bent uit de omgeving waar je triggers zich bevinden.

Afstand nemen van je vertrouwde omgeving helpt je om het risico op een vroege terugval te vermijden, zodat je de stap naar je eigen omgeving pas hoeft te nemen op een moment waarop je beter gewapend bent tegen verleidingen en triggers.

Voordelen van een verblijf in een afkickkliniek zijn:

Afstand van triggers en verleidingen

Weg zijn van de sociale cirkel die verslavingsgedrag faciliteert en/of versterkt

Het doorbreken van patronen

Een nieuwe omgeving werkt inspirerend en biedt nieuwe kansen

High-end afkickklinieken bieden mogelijkheden op anoniem afkicken en privé-behandelingen op het hoogste niveau

Er komt een moment om, na een verblijf in een afkickkliniek, terug te keren naar huis. Je komt terug in je vertrouwde omgeving waar je bewust zult moeten blijven vechten om niet te vervallen in oude, destructieve patronen.

De behandelaren in een afkickkliniek bereiden je hier uitgebreid op voor. Er worden handvatten aangeleerd die je wapenen tegen verleidingen en triggers. Ook word je door middel van een nazorgtraject met doorlopende ondersteuning en therapie bijgestaan in je verdere herstel.

Nog geen reacties

Doe mee met de discussie en plaats een reactie