Neem contact op

Heeft u vragen? Stuur gerust een bericht naar onze redactie.

Over Afkickkliniekwijzer.nl

De website AfkickkliniekWijzer.nl is een onafhankelijk platform met informatie over verslavingen en verslavingsklinieken. De website biedt voorlichting en een compleet overzicht van Nederlandse afkickklinieken en behandelcentra.

De artikelen zijn duidelijk en helder van opzet. De pagina’s zijn geschreven vanuit de hulpzoekende en zijn derhalve niet institutioneel van aard. Afkickkliniekwijzer.nl geeft op toegankelijke wijze uitleg over meest uiteenlopende verslavingen en helpt de bezoeker een keus te maken uit de diverse (Nederlandse) klinieken.

AfkickkliniekWijzer is een onafhankelijke website. We zijn niet gelieerd aan een overheidsinstantie of zorgverlener/verslavingskliniek.

Bereikbaarheid

AfkickkliniekWijzer.nl is gevestigd aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. U kunt ons eenvoudig bereiken per auto en openbaar vervoer. Voor een bezoek dient u eerst een afspraak te maken.

Stuur een bericht

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie voor ons? Dan kunt u ook een bericht sturen via onderstaand formulier.
Bent u een zorgaanbieder, en staat uw kliniek/behandelcentra niet in ons overzicht? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.

Naam

Emailadres

Onderwerp

Bericht

Beveiligingscode: captcha