Afkickklinieken in Amsterdam

Afkickkliniek in Amsterdam

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in (de regio) Amsterdam?
Wil jij van je verslaving afkomen en een nieuw leven starten?


De eerste stap op weg naar een nieuw leven is het erkennen van je problemen. Je hoeft je verslavingsproblemen niet alleen op te lossen. In Amsterdam zijn er verschillende afkickklinieken om een behandeling te volgen.


Drugsgebruik Amsterdam

In het buitenland staat Amsterdam al van oudsher bekend als “drugsstad”. Nieuwe schokkende cijfers van onderzoeksinstituut KWR laat zien dat dit beeld voor een groot deel zeker terecht is. KWR onderzocht rioolwater op restanten van drugs.

Cocaïne, cannabis en XTC
Uit het onderzoek komt naar voren dat per dag tussen de 20.000 en de 30.000 lijntjes coke worden gesnoven in Amsterdam. Onze hoofdstad is daarmee de tweede stad van Europa qua cocaïnegebruik, na de Belgische stad Antwerpen.

Ook op het gebied van cannabis, xtc en speed behoort ‘020’ tot de top van Europa. Qua cannabis is Amsterdam de 2e stad van Europa en qua XTC op nummer 3.

Wil je af van je drugsverslaving? Lees dan gauw verder over afkickklinieken in Amsterdam.


Alle afkickklinieken in regio Amsterdam

Er zijn verschillende afkickklinieken die je kunnen helpen met je problemen. Woon jij in Amsterdam of in de omgeving Amsterdam en heb je problemen met drugs, alcoholgokken of een andere verslaving?

Neem contact op met één van de afkickklinieken in Amsterdam. In ons overzicht hebben we de Amsterdamse klinieken op een rijtje gezet. De professionele hulpverleners van deze instellingen staan klaar om je van je verslavingsproblemen af te helpen. Voor vragen kun je ons ook altijd mailen.

Nog geen reacties

Doe mee met de discussie en plaats een reactie

bel Bel ons voor advies