Afkickkliniek Zwolle

Afkickkliniek Zwolle

Woon jij in - of in de buurt van - Zwolle en kamp jij met een verslaving? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar professionele behandeling. Afhankelijk van jouw problematiek zal de ene behandelmethode beter werken dan de ander.

Afkickkliniekwijzer.nl kan jou helpen met het maken van de juiste keuze. Hieronder maak je alvast kennis met de verschillende mogelijkheden.

Behandeling in een afkickkliniek in Zwolle

In Zwolle zijn er een aantal afkickklinieken waar je terecht zou kunnen, zoals SolutionS Verslavingszorg. Als je dus op zoek bent naar hulp bij jou in de buurt, dan zou dit een optie kunnen zijn.

Wij hebben een overzicht voor je samengesteld waar je meer kunt lezen over de verschillende mogelijkheden. Je kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie.

Als je in Zwolle woont - of in een dorp of stad in de buurt, zoals Kampen of Wezep - en op zoek bent naar verslavingshulp, heb je verschillende opties. Als je graag vanuit huis wil worden geholpen, ontwen je thuis en bezoek je af en toe een kliniek voor therapie. Het is wel zo handig om dan een kliniek bij jou in de omgeving te zoeken, zodat je niet zo ver hoeft te reizen. In het geval van een intramurale behandeling word je opgenomen in een kliniek en volg je daar de volledige behandeling.

Welke behandelmethode voor jou het meest geschikt is, hangt af van een aantal zaken, zoals de soort en ernst van je verslaving. Afkickkliniekwijzer helpt jou bij het kiezen van de meest gepaste behandeling.

Behandeling in een kliniek buiten Zwolle (in of buiten Nederland)

Vind jij het niet erg om wat verder te reizen voor een goede kliniek, dan heb je meteen meer mogelijkheden. In Nederland zijn er diverse afkickklinieken, maar het probleem is dat de wachtlijsten vaak erg lang zijn. Daarom kiezen veel mensen een afkickkliniek in het buitenland.

De meeste zorgverzekeringen vergoeden zo’n opname in het buitenland. Vaak hoef je alleen je vliegticket te betalen en de intake.

Online behandeling

Verder heb je nog de mogelijkheid om een behandeling geheel - of gedeeltelijk - online te volgen. Een dergelijke behandeling is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn mensen die het juist wel heel fijn vinden. Vooral als je in Zwolle woont en er geen verslavingsklinieken in de buurt zijn, dan kan een online behandeling wel eens goed van pas komen.

Kom in actie en zoek hulp

Woon jij in Zwolle en ben je op zoek naar professionele behandeling voor je verslaving? Neem dan contact met ons op.

De eerste stap is erkennen dat je een probleem hebt. Afkickkliniekwijzer helpt jou graag bij het kiezen van de meest passende behandelmethode.

Schaam je vooral niet om hulp te zoeken en kom in actie.
bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00