Afkickkliniek Hoofddorp

Afkickkliniek Hoofddorp

Heb jij te maken met een alcohol-, drugs-, of middelenverslaving en heb je besloten daar hulp voor te zoeken? Dan ben je op het juiste pad.

Als je in, of in de buurt van, Hoofddorp woont, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Welke optie in jouw geval het beste is, hangt af van diverse factoren.

Afkickkliniekwijzer legt hieronder de verschillende mogelijkheden uit, zodat een keuze maken wellicht wat makkelijker voor je wordt.

Lees hier meer over de volgende klinieken:


Een behandeling in een afkickkliniek in hoofddorp

In het geval je een afkickkliniek in Hoofddorp zoekt, kun je bijvoorbeeld terecht bij Brijder. Als je graag wil weten welke andere klinieken er zijn in omgeving Hoofddorp, kun je ons overzicht raadplegen of ons bellen.

Woon je ergens in de buurt van Hoofddorp – bijvoorbeeld in Nieuw-Vennep of Hillegom – en zoek je hulp voor jouw verslaving? Dan kun je ervoor kiezen om ambulant geholpen te worden, wat betekent dat je thuis ontwent en zo nu en dan naar een kliniek moet komen voor therapie. Kies in dit geval een instelling niet te ver bij jou vandaan, om de reistijd en -kosten zo beperkt mogelijk te houden.

In het geval van een intramurale behandeling, word je opgenomen in een afkickkliniek en daar volledig behandeld.

Afhankelijk van jouw verslaving, de ernst ervan en jouw persoonlijke situatie, kan de ene behandeling beter werken dan de ander.

Als je hier graag meer advies over ontvangt, neem dan gerust contact met ons op. Afkickkliniekwijzer helpt jou graag met het vinden van de juiste therapie voor jouw situatie.


Een behandeling buiten Hoofddorp (in Nederland of buitenland)

Indien reizen voor therapie geen probleem is voor je, dan heb je al meer mogelijkheden. In Nederland kun je namelijk op veel plaatsen terecht voor verslavingsbehandeling. Het enige probleem is dat de wachtlijsten lang kunnen zijn. Als jij niet wil wachten, dan kun je er voor kiezen een behandeling te volgen in een afkickkliniek in het buitenland.

Wil je daar graag meer over weten, en erachter komen of jouw zorgverzekering een behandeling in het buitenland dekt? Neem dan contact met ons op. Wij geven jou graag alle nodige informatie om een weloverwogen keuze te maken.


Een online behandeling

Als laatste is er nog de online behandeling. Die kan zowel compleet online zijn als gedeeltelijk.

Vooral als er bij jou in de buurt in Hoofddorp weinig opties zijn en je graag wat geld bespaart, dan kan online therapie heel handig zijn.

Lees hier meer over online therapie


Onderneem actie en zoek hulp

Wil je graag behandeld worden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Afkickkliniekwijzer helpt jou graag bij het ontdekken van de meest geschikte behandelingsmethode. Of het nu in Hoofddorp is, of daarbuiten.

Schaam je niet om hulp te zoeken. Zet die eerste stap naar een beter leven zonder verslaving.

bel Bel ons voor advies