Afkickklinieken in Rotterdam

Vind hier alle afkickklinieken in Rotterdam en omgeving.

Afkickkliniek Rotterdam

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een afkickkliniek in Rotterdam voor jezelf of voor één van je naasten.

In de regio Rotterdam zijn er voldoende mogelijkheden voor hulpverlening. Van professionele hulpinstellingen tot zelfhulpgroepen.

DIRECT IEMAND AAN DE LIJN?

Bel voor advies

085 - 029 11 18
In samenwerking met Vincere

Drugsgebruik
De cijfers voor drugsgebruik zijn in Nederland erg hoog vergeleken met omringende landen. Met name in de steden is het drugsgebruik zorgelijk te noemen.

Alhoewel in Rotterdam ook soft- en harddrugs wordt gebruikt, behoort Rotterdam niet tot de grootgebruikers qua steden in ons land. Dit is weggelegd voor steden als Amsterdam, Utrecht en Eindhoven blijkt uit cijfers van het EU-drugsagentschap (Emcdda).

Ook qua alcoholgebruik behoort Rotterdam niet tot de gebieden in Nederland waar het meeste gedronken wordt. Maar de cijfers geven een algemeen beeld. Jij kan wel zeker verslaafd zijn. Twijfel je of weet je het zeker? Hieronder een overzicht van klinieken in Rotterdam en omgeving.

Uitgelicht: Afkickkliniek in Rotterdam

Neemt een verslaving je leven over, sta zorg toe, laat je behandelen.

Alle afkickklinieken in regio Rotterdam

Heb jij of iemand in je omgeving een probleem met gokken, drugs, alcohol, eten, seks of een ander verslavingsgevoelig probleem? De eerste stap op weg naar herstel is het erkennen van je probleem.

Contactgegevens van diverse afkickklinieken in Rotterdam vind je in ons kliniekenoverzicht. Neem vrijblijvend contact met ze op en laat je adviseren.

Bij veel instellingen bestaat er ook de mogelijkheid om via email contact op te nemen. De afkickklinieken in Rotterdam staan je graag te woord en bieden verschillende soorten behandelmethodes aan om je van je problemen af te helpen. Acute problemen? Bekijk de mogelijkheden voor directe opname in een afkickkliniek

1 reactie
  • Leonardo Henrique de Melo

    28 March 2018 01:37
    01

    Ik heb hulp nodig om te stoppen met crack.

    Doe mee met de discussie en plaats een reactie