Afkickkliniek Arnhem

Afkickkliniek Arnhem

Heb jij een drugs-, alcohol-, of middelenverslaving ontwikkeld en ben je daarom op zoek naar een afkickkliniek in Arnhem of omgeving?

Gelukkig zijn er dan diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Welke behandelmethode het beste bij jou past, zal afhangen van de problematiek en de situatie.

Benieuwd wat de opties zijn? Afkickkliniekwijzer staat voor je klaar en legt je hieronder uit wat de mogelijkheden zijn.


Behandeling in een afkickkliniek in Arnhem

In Arnhem zijn er een aantal afkickklinieken, zoals Rodersana of IrisZorg. In het geval je graag bij jou in de buurt hulp zoekt, dan kunnen deze klinieken een uitkomst bieden. Geef ons gerust een belletje als je meer wil weten over de mogelijkheden in Arnhem, of kijk in ons overzicht.

Woon je in Arnhem, of misschien in Duiven of Elst, en wil je graag geholpen worden met een verslaving?

Thuis ontwennen is dan een optie (ambulante behandeling) of anders in een verslavingskliniek (intramuraal). Niet iedereen hoeft namelijk meteen op te worden genomen in een kliniek. Als thuis ontwennen onder begeleiding van professionals jou wel wat lijkt, zoek dan een kliniek bij jou in de buurt, zodat je niet veel geld en tijd kwijt zult zijn met op en neer reizen.

Welke behandelmethode het beste bij jou past, hangt af van het type verslaving, de ernst, en jouw persoonlijke situatie. Afkickkliniekwijzer helpt jou bij het vinden van de beste methode.


Liever een behandeling buiten arnhem (in nederland of buitenland)?

Als reizen voor jou niet zo’n probleem is, dan worden je mogelijkheden al een stukje groter. In Nederland zijn er veel afkickklinieken, echter zijn de wachtlijsten vaak lang. Als je niet langer wil en kunt wachten, kun je opname in een afkickkliniek in het buitenland overwegen.

Via een verzekering kun je een dergelijke behandeling vaak vergoed krijgen. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar inderdaad een verslavingsbehandeling in het buitenland dekt, vraag ons dan gerust om advies.

Lees hier meer over afkicken in het buitenland


Behandeling online

Je kunt er ook nog voor kiezen om online een behandeling te volgen. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar voor veel mensen kan het juist wel een uitkomst bieden. Zo zijn er volledig online behandelingen, maar ook behandelingen die maar voor een deel online zijn.

Een online behandeling kan vooral fijn zijn als je in Arnhem woont en er in jouw omgeving weinig mogelijkheden zijn, en je het liefst niet wil reizen.

Lees hier meer over online therapie

bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00