Afkickklinieken in Den Haag

Bekijk hier de verschillende verslavingsklinieken in en rond Den Haag.

Woon jij in Den Haag of omgeving en heb je problemen met alcohol, drugs of gokken?
Ben jij niet meer weg te slaan achter je computer of heb je problemen met eten?


Een afkickkliniek in Den Haag kan je helpen om van je problemen af te komen.


Cijfers in Den haag

Den Haag behoort niet tot de top 10 van Europese steden qua drugsgebruik. Dit betekent echter niet dat er geen problemen zijn. Het gemiddelde drugsgebruik is nergens zo hoog als in ons land.

Nederlanders blijken, volgens onderzoek van het EU-drugsagentschap (Emcdda), grootgebruikers in cannabis, speed, xtc en cocaïne. Het drugsgebruik is met name in de grote steden zorgwekkend te noemen.

Qua alcoholgebruik behoort Den Haag binnen Nederland tot de middenmoot blijkt uit cijfers van de GGD. Mensen met een overdadige alcoholinname zijn zeker ook in Den Haag te vinden, maar lang niet zoveel als in delen van Gelderland, Brabant en Limburg. Ook voor de andere verslavingen zijn er geen specifieke uitschieters te vinden in deze regio.

Misschien ben jezelf door omstandigheden wél in de problemen gekomen. Wil je van je verslaving af? Hieronder vind je een overzicht van alle klinieken in Den Haag.


Afkickklinieken in regio Den Haag

Heb jij problemen met alcohol, drugs, seks of gokken? Wil jij eindelijk van je problemen afkomen, maar weet je niet hoe?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van de onderstaande afkickklinieken in Den Haag. Zij kunnen je in eerste instantie adviseren op weg naar een nieuw leven zonder verslaving. Daarnaast kun je er terecht voor behandelingen afgestemd op jouw verslavingsproblematiek.

Nog geen reacties

Doe mee met de discussie en plaats een reactie

bel Bel ons voor advies