Disclaimer

Disclaimer AfkickkliniekWijzer.nl

Vrijwaringsclausule

Hieronder vind je de disclaimer van AfkickkliniekWijzer.nl. Lees deze zorgvuldig door. Bij vragen kun je contact opnemen. Het reactieformulier bevindt zich op deze pagina.

De website van afkickkliniekwijzer.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie en adviezen op de website zijn gebaseerd op bronnen die wij betrouwbaar achten, maar we garanderen uitdrukkelijk niet dat de informatie en adviezen op de website volledig, up to date, accuraat of geschikt of van toepassing op jouw persoonlijke situatie zijn.. Je bent er zelf verantwoordelijk voor om dat te controleren. Voordat je een beslissing neemt of handeling uitvoert op basis van de informatie of adviezen op de website adviseren we je om advies in te winnen van gespecialiseerde derden.

Afkickkliniekwijzer.nl is niet aansprakelijk voor eventuele door jou of door derden geleden schade die direct of indirect voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website of de daarop gepubliceerde informatie en adviezen.

Via deze website kan ook toegang worden geboden tot websites en diensten (waaronder eventueel ook adviezen, zorgverlening) van derde partijen. Afkickkliniekwijzer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of voor de door die derden verleende diensten.

Teksten en beelden van Afkickkliniekwijzer.nl mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming.

Voor vragen over onze website, informatie, adviezen kun je contact opnemen met: info [AT] afkickkliniekwijzer.nl.

bel Bel ons voor advies