Afkickkliniek Zutphen

Afkickkliniek Zutphen

Kamp jij met een drugs-, alcohol-, of middelenverslaving en woon jij in of in de buurt van Zutphen? Je hebt dan verschillende opties. Welke behandelmethode ideaal is, hangt af van je wensen, maar ook jouw persoonlijke situatie.

Afkickkliniekwijzer heeft de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk de beste behandeling kunt vinden. Lees verder om te weten te komen wat jouw opties zijn.


Behandeling in een afkickkliniek in Zutphen

Als jij in Zutphen of omgeving woont, dan ligt het voor de hand om een afkickkliniek in deze regio te zoeken. Een goed voorbeeld van een afkickkliniek in Zutphen is Tactus Verslavingszorg. Wil je meer informatie over afkickklinieken in deze regio? Bel ons dan op, of neem een kijkje in ons overzicht om meer te leren over de verschillende klinieken in Nederland.

Als je verslavingshulp zoekt in Zutphen – of in een stad in de buurt, zoals Vorden of Brummen – dan heb je de keuze uit een ambulante behandeling of intramurale therapie. Bij een ambulante behandeling zul je thuis ontwennen en af en toe een kliniek bezoeken voor therapie. Hierbij kies je idealiter een kliniek bij jou in de buurt, zodat je niet te veel geld en tijd kwijt bent aan op en neer reizen.

In het geval van een intramurale behandeling, word je opgenomen in een kliniek en volg je daar je behandeling.

Waar de ene persoon meer baat heeft bij ambulante therapie, is de ander beter af in een kliniek. Welke behandeling ideaal is, hangt helemaal af van het type verslaving, de ernst ervan en de persoonlijke situatie van de persoon in kwestie.

Afkickkliniekwijzer helpt jou graag bij het vinden van de beste behandelmethode voor jouw problematiek. Bel ons op voor meer informatie.


Behandeling buiten Zutphen (in Nederland of buitenland)

Vind jij reizen niet erg, dan heb je meteen meer mogelijkheden. In Nederland zijn er namelijk verschillende afkickklinieken. Echter is er een probleem: de wachtlijsten kunnen erg lang zijn. Als jij niet langer wil wachten en direct hulp zoekt, is het soms beter om een behandeling te volgen in een afkickkliniek in het buitenland. Daar kun je vaak meteen terecht.

Zie jij dat wel zitten, zo’n behandeling in het buitenland, maar wil je eerst weten of jouw verzekering dat vergoedt? Wij kunnen je hierover adviseren; bel ons dus gerust op.

Afkickkliniekwijzer helpt jou bij het kiezen van de meest geschikte behandelmethode die past bij jouw wensen en persoonlijke situatie.


Een behandeling online

Je hebt ook nog de keuze om een behandeling online te volgen. Er zijn behandelingen die volledig online gaan, maar ook behandelingen die slechts voor een deel online worden gevolgd.

Online therapie kan een prima oplossing zijn als er geen kliniek bij jou in de buurt is en je een beetje op je geld moet letten.


Zoek hulp

Je weet nu meer over de verschillende behandelmethoden. Maar welke is nu voor jou het meest geschikt? Afkickkliniekwijzer helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als je meer wil weten over afkicken in het buitenland, kunnen wij jou daarover adviseren.

Hoe eerder je hulp zoekt, hoe groter de kans op een succesvol herstel. Kom in actie en wacht niet langer.

bel 020 - 532 0030

Ma-Vrij van 07:00 - 22:00